CBD-produkter

CBD

Du har mest sannsynlig hørt om det og jeg håper og tror at du vet at det ikke har noe som helst med rus å gjøre. Det er stoffet THC som gir rus. Og konsentratet av dette stoffet i hemp er meget lavt. Dessuten er produktene du finner her sertifisert frie for THC. Og det er et krav for at de skal kunne selges her i Norge.

Og vi er veldig glade for å endelig, lovlig, kan tilby et slikt produkt. Noe som var utenkelig bare for 1 år tilbake i tidl

Salvene og roll on i denne serien er utvunnet av hamp som er dyrket av bønder som bruker miljøvennlig og bærekraftig praksis, og er deretter tredjepartslaboratorium testet for renhet og styrke. Produktene er også håndlaget i små batcher.

Utover CBD er de også tilsatt flere kraftige urteinfusjoner som er både økologiske og virkningsfulle i forbindelse med ulike plager.

Produktene er også 100% vegansk, og inneholder som sagt ikke THC, ei heller parabener, kunstige fargestoffer, plantevernmidler, herbicider, giftstoffer, tungmetaller, løsningsmidler og syntetiske cannabinoider.

Om kort tid kommer også flere produkter, så følg med om du tenker at det kan være noe for deg.