Copaiba olje

Copaiba oljen fremstilles av kvaen fra Copaifera treet som vokser i regnskogen i Brasil. Et alltid grønt tre med ranker av små hvite blomster. Et enkelt tre kan gi opptil 40 liter kvae per år - som tappes av treet uten å ødelegge treet eller skogen der det vokser. 

Copaiba oljen har en varm, balsamisk duft med innslag av krydder, honning og tre. Oljen er kjent for å virke meget beroligende og balanserende, samt at den har et vell av andre gode egenskaper.

Denne oljen kan ha en positiv effekt på bronkitt, sår hals og irriterte slimhinner i luftveiene, urinveisinfeksjon, hemoroider, diare, soppinfeksjoner, eksem og utslett på huden, muskelverk og hodepine, magekramper og kan hjelpe mot høyt blodtrykk – den er soppdrepende, betennelsesdempende, antiseptisk, astringerende og stimulerende. Les mer om oljen ved å klikke deg inn på selve produktet.

Utover dette har oljen egenskaper som er like mangesidige som den omtalte CBD-oljen, men uten psykoaktive forbindelser som THC - SÅ kanskje kan denne oljen være et flott alternativ til CBD olje som ennå ikke er lovlig her i Norge.