Kaffe fra Solberg & Hansen

Historien om Solberg & Hansen begynner i en kolonialforretning i Oslo året 1879. Et skjebnebestemt møte mellom to kaffetørste herrer, Carl Solberg og Fritjof Hansen, la grunnlaget for at en av Norges mest kunnskapstørste bedrifter så dagens lys.

Siden den gang har S&H latt oss inspirere av smak i jakten på verdens beste kopp. Denne idéen former alt de gjør som kaffebrenneri.

Solberg & Hansen erNorges største og eldste brenneri innen spesialkaffe, men de ser alltid fremover. På den måten flyttes grenser. S&H har vært en foregangsbedrift i kaffebransjen, både i Norge og internasjonalt. De begynte tidlig å reise verden rundt på jakt etter verdens ypperste kaffedistrikter. Det er ennå blant deres viktigste oppgaver. Slik skaps langsiktige relasjoner med dedikerte og dyktige kaffebønder på tvers av land og kontinenter.

Bærekraft og rettferdig handel er blitt grunnleggende verdier for S&H, det samme med kvalitetssikring.

Urteboden har gleden av å kunne tiby et lite utvalg av Solberg & Hansen's vareutvalg. Kaffen har ikke den prisen som kaffen du er vant til å finne i dagligvareforretninger, men skru bare opp forventningene dine. Vi mener den er verdt prisen enten du velger å bruke den daglig eller la den være noe ekstra du koster på deg ved spesielle anledninger.