Lag din egen røkelse

Urteboden har samlet et knippe av ulike urter, myrra og annen harpiks som kan benyttes slik at du kan lage din egen røkelse i løs vekt.

Vi har av og til holdt kurs/samlinger hvor deltakerne har fått boltre seg i urter og satt sammen sine egne blandinger, noe som har vært svært populært. Så derfor ønsket vi å kunne tilby denne muligheten til alle ved å "lage" denne pakkeløsningen. Slik at det eneste du trenger å gjøre er å boltre deg, ha det gøy, blande urter og harpisk og deretter nyte den.

I pakken finner du finner du 18 ulike urter som bl.a. misteltein, kamille, svarthyll, ryllik og johannesurt samt ekte myrra og 2 ulike harpiks kirkerøkelser. Enkeltvis urtene kommer i separate poser som er merket med innhold. Det følger også med noen kullbriketter selv om det ikke er en nødvendighet når du senere skal brenne røkelsen din. Vi legger også ved et par duftoljer.

Det følger også med et skriv som omtaler hva de ulike urtene er brukt i forhold til både i eldre og nyere tider basert på gammel tro og overtro. Dermed kan du om du ønsker lage en røkelse som kan brukes i forhold til ulike intensjoener med brenning. Men selvsagt trenger du ikke ha noen annen grunn til å velge dette produktet enn at du ønsker å skape god lukt og stemning i huset.