Avgiftende te og pulver/kapsler

I dagen samfunn er det ikke til å unngå at vi får i oss en rekke giftstoffer som ikke er bra for kroppen, både via maten vi inntar, luften vi puster inn osv. Derfor mener vi at det kan være hensiktsmessig og bra for helsa, både forebyggende og ellers å hjelpe kroppen med å kvitte seg med disse en gang eller to i året. Så derfor har vi etter beste evne satt sammen en te-blanding med denne hensikten.

Urtebodens avgiftende te inneholder en rekke urter med avgiftende og utrensende virkning. Mange av urtene i teen har såkalt "blodrensende" effekt og teen vil også støtte leveren og andre utskillingsorganer i deres arbeid med å nøytralisere og skille ut avfallsstoffer fra blod og lymfe. Man får med ande ord renset hele systemet. Den vil også bidra kroppen med å kvitte seg med tungmetaller. Dette kan bidra til å lindre flere ulike plager og teen vil også kunne være til hjelp for personer som sliter med kroniske hudproblemer.

Blandingen renser kroppen på en sunn måte og taes som en "kur". Mer info om innhold osv. finner du om du klikker deg inn på selve produktet. 

Relatert bilde