Øko krydder, matvarer etc.

Til tross for at vi satser på et bredt utvalg av særlig urter i løsvekt ønsker vi å ha et lite utvalg av bl.a. økologisk krydder. Det vi da også si krydder som ikke er bestrålet og har beholdt alle sine egenskaper.

Krydder er noe vi i hovedsak bruker for å smaksette mat. Men de ulike krydderurtene er mer enn det, så framt urtene ikke er bestrålet og er økologiske. Våre krydder er det!

Kosthold er som alle vet viktig for å opprettholde en god helse. Og når det gjelder, særlig autoimmune sykdommer, kan det være veldig fornuftig å unngå sukker og hvetemel, i mange tilfeller også melkeprodukter. Mange velger også en lavkarbo diett. 

Hva som er fornuftig å velge vil være individuelt, så hver og en må finne sin "fasit" på vei til en forbedret helse. Selvsagt er også fysisk aktivitet, tilstrekkelig med søvn, unngå unødig stress, vektkontroll og mange andre faktorer også av betyding.

I sammenheng med det litt forslitte ordet superfood, se også vært utvalg av pulveriserte urter som også i mange tilfeller kan brukes i matretter og selvsagt smoothie/shake.

Det finnes også flere urter i kategorien Urter i løsvekt som meget fint kan brukes i mat.