Forkjølelse, luftveier

Her finner du produkter som kan bidra til å redusere de plagene som forekommer når forkjølelse herjer i kroppen.

Helst bør man sette inn støtet fra morgenen av når du merker den første kilingen i halsen. Da øker sjansen for at du kommer til hektene på rekordtid. 

Velger du å benytte te anbefaler vi at du tilsetter honning. Utover det kan også tilskudd av sink i løpet av det første døgnet av en forkjølelse, er så effektivt at du kan regne med færre sykedager totalt sett. Både sesamfrø og pinjekjerner er rike på mineralet sink. 

Vi har også ulike tørkede urter i løsvekt som kan bidra. Ta kontakt om du ønsker hjelp til å finne fram til dem.

Andre tips og gode råd; Når du er rammet av et virus, produserer kroppen mer svette. Du bruker nemlig blant annet kroppsvæske til å vaske bort smuss og virus av slimhinnene i svelget og nesen. Derfor har du behov for å drikke mer for å komme forkjølelsen til livs. Drikk helst vann og tilsett gjerne sitron og ingefær. Frukt og grønt gir deg mange næringsstoffer som får fart på immunforsvaret. Eller ty til noen av våre imunforsterkende produkt. 

For at kroppen og immunforsvaret skal virke optimalt er det andre ting som også spiller en vesentlig rolle.

Det aller viktigste er å få nok søvn, legge seg tidlig nok om kvelden er bra uansett hvor kjedelig det er. Det er også viktig å ikke ha for høyt stressnivå. Du må også passe på å vaske hendene, slik at vi ikke smitter hverandre på rundgang. Og så får det ta den tiden det trenger. 

Og, har du først blitt syk, handler det også om å stelle litt ekstra godt med seg selv. 

Vi har også flere ulike urter i løs vekt som kan hjelpe!