Urte-te v/helseplager

I hverdagen kan helsen vår sette oss på ulike prøvelser. Ofte må vi ty til skolemedisin, men i mange tilfeller kan urter være løsningen enten for å fjerne plagene eller dempe symptomene. Det meste av dagens skolemedisin har jo sitt opphav i nettopp urter.

Her finner du ulike egenkomponerte urteblandinger for endel av de mest vanlige helseplagene. Alle blandingene er nøye sammensatt og har fått gode tilbakemeldinger. Så langt det lar seg gjøre bruker vi urter som er høstet på friland i Norge. Flere blandinger vil komme etterhvert. Skulle du ikke finne en blanding som du tror hjelper deg her har vi mange andre produkter, men vi så kan også gjerne komponere DIN te utifra din helsesituasjon. Ta i såfall kontakt, på mail, tlf el. via kontaktskjema.

Urter gir sjelden eller aldri noen bivirkninger, så fremt man holder seg innenfor anbefalte doser og tar hensyn til evt. interaksjoner som kan oppstå ved å kombinere enkelte urter og skolemedisin. Husk bare at de fleste urter trenget lenger tid enn skolemedisin for å gi ønskede resultater.

NB! Bruker noen form for skolemedisin, ta kontakt før du bestiller te for å høre om den er trygg for deg å bruke. Skulle du allikevel bestille og ta i bruk et produkt uten å ha sjekket med oss på forhånd tar Urteboden ikke noe ansvar for skader som evntuellt måtte oppstå.